Convocada la Càtedra UNESCO 2014 per a projectes d'educació per al desenvolupament

Logo de la Càtedra UNESCO 2014.

La Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València convoca al personal d’administració i serveis, i al personal docent i investigador de la Universitat de València a presentar projectes i iniciatives universitàries de cooperació en l’àmbit de l’educació per al desenvolupament i la sensibilització. El termini de presentació de projectes finalitza el 10 de novembre de 2014.

La dotació econòmica per a la convocatòria d’enguany és de 26.300 euros que aporta la Universitat de València al Patronat Sud-Nord per al Programa ‘Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València’.

L’objectiu és donar suport a les iniciatives, activitats i projectes organitzats per membres de la comunitat universitària que fomenten la formació en desenvolupament humà i sostenible en qualsevol disciplina, i també aquells projectes que promoguen la sensibilització sobre la cooperació al desenvolupament i la lluita contra la pobresa en el món. Els projectes seleccionats hauran de realitzar-se durant el curs acadèmic 2014-2015.
 
Els projectes podran tindre caràcter de cursos, conferències, jornades, seminaris, materials educatius, exposicions o campanyes formulades d’acord amb la cooperació espanyola i UNESCO.
 
Amb aquesta convocatòria, la Càtedra UNESCO pretén col·laborar, difondre, incentivar i transversalitzar els estudis sobre desenvolupament humà i sostenible en la docència, la vida acadèmica i social de la Universitat de València, així com les accions de sensibilització en aquesta matèria.
 
Les bases de la convocatòria i el formulari de presentació de projectes es pot consultar i descarregar en www.fundacio.es/convocatoriaunesco
 
Organitzen aquesta convocatòria el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, i la Presidència Executiva del Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València.
 
Més informació en:
www.fundacio.es/cooperacio/sudnord
 

Data d'actualització: 19 de de setembre de 2014 08:43.

Llista de notícies