Convocades les ajudes Erasmus per a professorat i personal d'administració i serveis per al curs 2014-2015

Un dels logos del programa Erasmus.

El vicerector de Relacions Internacionals i Cooperació, Guillermo Palao, ha aprovat la convocatòria d’ajudes Erasmus per a estades docents (PDI) i per a estades de formació (PAS) a realitzar en el curs 2014-15. La Universitat de València participa en el Programa Erasmus des dels seus inicis, amb la promoció de l’intercanvi, la cooperació i la mobilitat.

Les ajudes destinades al PDI, ofereixen, al personal docent i investigador, la possibilitat de realitzar una estada docent en una institució d’educació superior que forme part del Programa Erasmus+. Amb la mobilitat docent es fomenta l’intercanvi de competències i experiències sobre mètodes pedagògics i s’anima a les universitats a que amplien la varietat i el contingut dels cursos que ofereixen.

Més informació sobre la resolució, les bases de la convocatòria, sol·licitud, etcètera, de les ajudes Erasmus per a PDI, en aquest enllaç: http://links.uv.es/Ew0hTdU 
 
D’altra banda, la Universitat de València ha obert la convocatòria d’ajudes Erasmus dins del Programa Erasmus+ de la Unió Europea per a promocionar la mobilitat amb finalitats formatives del personal d’administració i serveis (PAS).
 
Aquesta acció ofereix al PAS la possibilitat d’aprendre de les experiències i de les bones pràctiques d’altres universitats europees a través del finançament d’estades formatives, millorant així les seues aptituds per a desenvolupar més eficientment les seues tasques en els seus llocs de treball.
 
Més informació sobre la resolució, les bases de la convocatòria, sol·licitud, etcètera, de les ajudes Erasmus per a PAS, en aquest enllaç: http://links.uv.es/3OSeyQ8
 

Data d'actualització: 1 de d’agost de 2014 08:45.

Llista de notícies