Convocades les Beques Luisa Cardona 2014-2015 per a estudiants de països en desenvolupament

Estudiants beneficiaris d'anteriors convocatòries de la Beca Luisa Cardona.

El Vicerectorat d’Interncionalització i Cooperació ha publicat la convocatòria de Beques Luisa Cardona per al curs 2014-2015, d’exempció de taxes acadèmiques per a cursar estudis universitaris oficials de màster en la Universitat de València per a estudiants procedents de països en desenvolupament. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert de l’1 de setembre al 15 d’octubre de 2014.

Així mateix, es convoquen beques de renovació de l’exempció de taxes acadèmiques per als estudiants de grau o llicenciatura que hagen obtingut la Beca Luisa Cardona en el curs anterior (2013-2014).

L’objectiu de les Beques Luisa Cardona és oferir l’oportunitat de rebre formació d’educació superior al si de la Universitat de València a estudiants de països amb menys recursos, facilitant la consecució d’un títol reconegut. Aquesta finalitat respon al compromís social de la institució acadèmica amb la Cooperació Universitària al Desenvolupament, la qual es configura com a una part essencial d’aquesta Universitat.
 
Bases de la convocatòria
 
Relació de potencials beneficiaris de les beques de renovació de grau o llicenciatura i de renovació de màster, en aquest link
 
Sol·licitud
 
 

Data d'actualització: 25 de de juliol de 2014 14:02.

Llista de notícies