Els desafiaments d’Europa, en el cicle de la Fundació Cañada Blanch a La Nau

José Ignacio Torreblanca.

La Universitat de València acull aquest dimarts, 9 de febrer, a les 19 hores, la segona de les taules redones del cicle ‘A on va Europa’, que la Fundació Cañada Blanch celebra al Centre Cultural La Nau. En el debat, hi participaran el secretari general de la Fundació ASPEN Institute Espanya, José María de Areilza, i el director de l’Oficina a Madrid del Consell Europeu de Relacions Exteriors, José Ignacio Torreblanca, moderats pel catedràtic Juan Viña. L’acte estarà presentat pel president de la Fundació Cañada Blanch, Juan López-Trigo.

José Ignacio Torreblanca és professor titular en el Departament de Ciència Política i de l’Administració de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED). Ha estat becari del Programa Fulbright Unió Europea-Estats Units, professor en la George Washington University a Washington DC i investigador a l’Institut Universitari Europeu de Florència. En l’actualitat és investigador principal i director de l’Oficina a Madrid del Consell Europeu de Relacions Exteriors (European Council on Foreign Relations, ECFR).

És autor de diversos llibres, capítols de llibres i articles en revistes sobre el procés de presa de decisions a la Unió Europea, la política d’ampliació de la Unió i la política europea d’Espanya.

José María de Areilza està especialitzat en Dret de la Unió Europea i és Senior Research Fellow del Real Instituto Elcano i membre del Consell de l’European Council on Foreign Relations, a més de secretari general de la Fundació Aspen Institute Espanya i professor ordinari i titular de la Càtedra Jean Monnet a ESADE, Universitat Ramon Llull. Llicenciat en Dret amb Premi Extraordinari per la Universitat Complutense, Master of Laws (LL.M) per la Universitat de Harvard, màster en Relacions Internacionals per The Fletcher School of Law and Diplomacy i doctor en Dret (SJD) per la Universitat de Harvard. El 1991 va ser admés en el Col·legi d’Advocats de Nova York.
 

Data d'actualització: 8 de de febrer de 2016 11:29.

Llista de notícies