Donna Hicks, de Harvard, en un Encontre d’Excel·lència VLC/CAMPUS sobre conflicte i dignitat humana

Donna Hicks.

Donna Hicks, professora de la Harvard University, protagonitza una Trobada d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS sobre conflicte i dignitat humana. Hicks participarà en diferents seus al llarg de la setmana. Hui dimecres 7 d’octubre (18 hores), la sala de la Muralla del col·legi major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4) acollirà la conferència institucional d'aquesta trobada, que serà retransmesa en directe per http://mediauni/vlccampus

La Universitat de València i la Generalitat Valenciana, en el marc de les àrees de col·laboració científica amb el Real Col·legi Complutense a Harvard University i el Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS, finançat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, organitzen aquesta activitat.

‘Entendre el conflicte des de la dignitat humana: una responsabilitat de tots’ és el títol de la conferència que impartirà Hicks en el Rector Peset. Aquesta activitat està coordinada per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana. Amb aquesta sessió s’inicia el Fòrum de Cooperació de la Generalitat Valenciana, un projecte que pretén, conjuntament amb les universitats públiques valencianes, organitzar activitats de reflexió i debat en matèria de cooperació i solidaritat.

Donna Hicks és professora d'Harvard especialitzada en la resolució de conflictes. Després de més de 20 anys d'experiència com a mediadora en conflictes com els d’Orient Mitjà, Colòmbia, Cuba o Irlanda del Nord, entre uns altres, ha aplicat els seus coneixements a l'entorn de treball en algunes de les empreses més importants del món així com en entitats sense ànim de lucre.

Defensora de la importància de la dignitat en les nostres vides i relacions personals i professionals, és autora del lliure ‘Dignitat: el paper essencial que exerceix en la resolució de conflictes’, publicat per Yale University Press, i ha participat com convidada en les conferències TED. Donna Hicks és membre del consell acadèmic de l’IECO, associat a la Universitat de València.

Hui dimecres 7 d’octubre (12:30 hores), la sala Sánchez Ayuso de la Facultat d’Economia serà la seu d'una trobada de la professora Hicks estudiants i professors. La ponent oferirà la seua experiència acadèmica i professional, i prestarà especial atenció a un lideratge directiu basat en la dignitat humana, i a les implicacions que aquesta té en al mètode que ha desenvolupat per a la resolució de conflictes internacionals en les organitzacions empresarials des d'una visió de respecte incondicional a la dignitat humana.

Data d'actualització: 7 de d’octubre de 2015 08:00.

Llista de notícies