Dotze titulats de la Universitat de València, guardonats amb Premis de Fi de Carrera que atorga el ministeri

Imatge d'alguns dels premiats.

Dotze titulats de la Universitat de València han rebut aquest dimarts, 28 d’abril, els Premis de Fi de Carrera corresponents al curs acadèmic 2010-2011. La de València ha estat la segona de tot Espanya en nombre de premiats. A l’acte de lliurament, presidit pel secretari general d’Universitats del Ministeri, Juan Manuel Vázquez, ha assistit la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez.

Els estudiants premiats són: José Aguilar Rodríguez (Premi Nacional en Biologia), Fernando Hueso González (Premi Nacional en Física), Francisca Díaz Torres (Premi Nacional en Ciències Empresarials), Dolores García Almudéver (Premi Nacional en Filologia Hispànica), Mireia Crispín Ortúzar (Menció en Física), Héctor Sánchez Iranzo (Menció en Bioquímica), Jesús Sanchis Chordà (Menció en Nutrició Humana i Dietètica), Daniel Tamarit Chuliá (Menció en Biologia), Úrsula Pérez Ramírez (Menció en Enginyeria Tècnica de Telecomunicació), Elena M. Mas Tur (Accèssit en Ciències i Tècniques Estadístiques), Isabel Soldevilla Martínez (Accèssit en Criminologia), i Jorge Villagrasa Guarch (Accèssit en Economia).
 
La vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez, qui va acompanyar als estudiants, va manifestar estar molt satisfeta pels resultats obtinguts “pels nostres estudiants, ja que som la segona universitat en número total de premis”.
 

Data d'actualització: 29 de d’abril de 2015 08:05.

Llista de notícies