Dues iniciatives d’Emergents, projecte organitzat per la Universitat, reben el suport de la SGAE

Moment del lliurament de les ajudes.

La iniciativa ‘Emergents’, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València amb la col·laboració de l'Obra Social de La Caixa i la Fundació General de la Universitat de València, rep de la Fundació SGAE les ajudes econòmiques per al desenvolupament de les residències teatrals Creador.es i el projecte de documental Live Music València.

La primera convocatòria d'aquests projectes va començar en 2015 amb l'objectiu d'impulsar i promocionar pràctiques innovadores en l'àmbit sociocultural de la ciutat de València des de les més dispars disciplines: arts plàstiques, escèniques i visuals o tecnologies.

En la presentació d'aquests premis hui dia 24 de juny han estat presents Antonio Ariño (vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València), Pep Llopis (president del Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana) i Roberto García (membre del Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana), i per part dels premiats, Gabriel Ochoa (Creador.es) i Andrea Goytre (Live Music València), els qui han explicat als mitjans els seus respectius projectes guardonats.

Creador.es és una iniciativa de residències teatrals que, sota la direcció del dramaturg Gabriel Ochoa, se celebra a València des de 2013. La propera edició de Creador.es tindrà lloc al setembre i permetrà a un total de quinze dramaturgs desenvolupar els seus propis projectes sota la tutela de la dramaturga argentina Romina Paula. El programa inclou també diverses xerrades, espectacles i activitats pedagògiques.

Live Music València, per la seva banda, és una associació cultural que planeja la realització d'un documental que reculli la situació del sector musical a València, a través dels testimoniatges dels seus principals protagonistes: músics, tècnics de so, promotors, gestors de sales, discogràfiques… A manera de punt de trobada per als professionals de la música, el documental pretén tendir ponts de comunicació entre els uns i els altres per dibuixar una radiografia del sector i, a partir d'aquí, elaborar propostes i solucions als seus problemes.
 

Data d'actualització: 24 de de juny de 2016 12:31.

Llista de notícies