Esteban Morcillo inaugura les LXXIII y LXXIV Jornades Estatals d'Estudiants de Medicina

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha inaugurat les LXXIII i LXXIII Jornades Estatals d'Estudiants de Medicina, que es desenvolupen fins al próxim dissabte, dia 25, i que ha portat fins a la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València a 150 estudiants de tot el territori nacional.

Amb aquestes Jornades, impulsades pel Consell Estatal d'Estudiants de Medicina, els organitzadors pretenen aconseguir un punt de trobada, de debat, de tallers, d'idees i de formació dels futurs professionals de la medicina. A més, durant les Jornades Estatals d'Estudiants de Medicina se celebrarà l'Assemblea General Ordinària del CEEM.

Entre altres punts, els estudiants de medicina abordaran durant aquesta trobada l'Espai Europeu d'Educació Superior i el procés de Bolonya, els plans d'estudi de Medicina, l'examen MIR i les alternatives professionals en la seua especialització, el sistema de residència, o les especialitats mèdiques, entre altres temes.

Durant la seua intervenció, el rector ha felicitat als estudiants per la seua capacitat organitzativa. "Estar ben organitzats, tenir les coses clares, facilita la consecució dels objectius", ha dit. A més, Esteban Morcillo ha destacat que "En aquests moments, cal reivindicar la qualitat de l'ensenyament i també la qualitat de la nostra sanitat pública, i vosaltres sou el futur".

L'acte d'obertura de les jornades ha comptat amb la presència de Federico Pallardó, degà de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València; Mercedes Hurtado, Presidenta del Col·legi Oficial de Metges de València; Jordi Caparrós, coordinador de l'Assemblea General d'Estudiants (AGE) de la Universitat de València i Juan Pablo Carrasco, President del Consell Estatal d'Estudiants de Medicina (CEEM).

Mes informació:

https://drive.google.com/file/d/0B0ZrUasSAR4-SDczeURZeUd3NnB1VmJXdWZTZlhoT3lYLU0w/edit

Data d'actualització: 22 de d’octubre de 2014 14:19.

Llista de notícies