Ester Alba continua com a degana de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València

Ester Alba.

Ester Alba ha resultat reelegida aquest dimecres com a degana de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Alba, en el càrrec des de 2012, encapçalava l’única candidatura, i ha estat votada per 36 membres de la Junta, per 4 en blanc. L’acompanyen en l’equip: Nuria Tabanera, María Dolores Pitarch, Francisco Javier Navarro, Juan Francisco Pardo i Miguel Tabuenca.

Ester Alba Pagán és doctora en Geografia i Història per la Universitat de València, premi extraordinari de llicenciatura en 1997, premi al rendiment acadèmic en 1998 i premi extraordinari de doctorat en 2005. Exerceix com a docent en el departament d'Història de l'Art en el Grau en Història de l'Art, el Màster de Patrimoni Cultural i el Màster d'Història de l'Art i Cultura Visual. La seua línia de recerca està centrada en la pintura espanyola contemporània, crítica d'art i museologia, concretament del segle XIX i XX. D'açò tracten les seues publicacions científiques (articles, llibres i congressos), derivades de la seua participació en diversos projectes de recerca adscrits a la Universitat de València, així com les seues estades de recerca en la Sorbona, Università Federico II di Napoli, Università degli studi di Palermo, i Institut d'Història del CSIC.
 
Des del 2001 desenvolupa una línia de recerca centrada en l'estudi i posada en valor del patrimoni valencià en el marc dels projectes de recerca fomentats per la facultat de Geografia i Història. En l'actualitat, és degana d'aquesta mateixa facultat en la Universitat de València.
 

Data d'actualització: 4 de de març de 2015 13:30.

Llista de notícies