Estudiants de Fisioteràpia assistiran els corredors de la marató de muntanya Mamova

Estudiants, tractant atletes.

Estudiants del Grau de Fisioteràpia de la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València acudiran el dia 20 d'abril a la quarta edició de Mamova, marató de muntanya de València que per la comarca dels Serrans, recorrerà les muntanyes i les poblacions de la Pobleta, Andilla, Osset i Artaj. Els estudiants aplicaran estiraments i massatges als corredors.

Mamova es troba dins del prestigiós calendari de proves puntuables per Ultra-Trail du Mon-Blanc®. UTMB® i, a més, en aquesta edició com a novetat s'afegeix una prova curta, el ‘21K  Mamova’.

Des de la primera edició de Mamova, els estudiants del Grau de Fisioteràpia de la Universitat de València tutelats per alguns professors assisteixen als finalistes de la dura prova, aplicant estiraments, massatges, i totes aquelles atencions fisioteràpiques que els corredors requereixen.

El participar en aquests esdeveniments esportius suposa una experiència molt enriquidora per als nostres estudiants i així poder desenvolupar i consolidar els coneixements teòrics i pràctics, i competències emmarcats en el títol de Grau de Fisioteràpia.

 

Data d'actualització: 17 de d’abril de 2014 07:30.

Llista de notícies