Experts debaten a la Universitat sobre els models de regulació de la radiotelevisió pública

Càmera en un plató de televisió.

La Universitat de València acull aquest divendres, 27 de febrer, un seminari internacional de polítiques públiques de comunicació que reunirà experts per a analitzar i debatre sobre els models de regulació de la radiotelevisió pública. La trobada acadèmica tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Socials, organitzadora de l’activitat, i serà inaugurada pel seu degà, Ernest Cano, a les 9 hores.

Al llarg del matí intervindran Ramon Zallo, catedràtic de Comunicació Audiovisual de la Universitat del País Basc i exassessor de la RTV pública basca, moderat per Manuel S. Jardí; Enric Marín i Otto, professor de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la Universitat de Barcelona i expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, presentat per Josep Lluís Gómez Mompart; i Philip Schlesinger, catedràtic de Política Cultural de la Universitat de Glasgow, que estarà presentat per Rafael Xambó.
 
La sessió de matí acabarà amb la presentació de Mònica Parreño de la proposta per a una nova radiotelevisió valenciana del Col·lectiu Ricard Blasco.
 
Per la vesprada, a les 19 hores, se celebrarà una taula redona formada per polítics, davall el títol ‘Propostes per una nova radiotelevisió pública davant les eleccions autonòmiques’, a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, moderada per l’escriptor i periodista Alfons Cervera. Hi intervindran Ignacio Blanco (EUPV), Antonio Montiel (Podemos), Mònica Oltra (Compromís), Ximo Puig (PSPV-PSOE) i representants d’UpyD, C’s i PP.
 
L’organització del seminari ha estat a càrrec dels departaments de Sociologia i Antropologia Social, i de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Facultat de Ciències Socials, i coordinat pel Col·lectiu Ricard Blasco.
 
Programació detallada
 

Data d'actualització: 26 de de febrer de 2015 11:21.

Llista de notícies