La Facultat d’Economia celebra l’acte de graduació amb 900 estudiants

Facultat d'Economia.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València organitza aquest dijous, 2 d’octubre, l’acte de graduació. Uns 900 estudiants –de diplomatures, llicenciatures, graus i màsters– es donaran cita en el Pavelló Font de Sant Lluís a partir de les 18:30 hores. En la sessió es lliuraran els premis de diferents convocatòries.

Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, serà l’encarregat de l’obertura. Per part de la Facultat hi intervindrà el degà, Vicent Soler. Carlos Bertomeu, titulat de la Facultat d’Economia i actual president d’Air Nostrum, serà el padrí de la promoció. En el mateix acte intervindrà Felipe Palau, director general d’Universitat, Estudis Superiors i Ciència. Un representant dels estudiants de Grau i un altre representant dels estudiants de Màster, dirigiran unes paraules als presents.

Durant la sessió es lliuraran dels Premis Extraordinaris 2012-2013 i els Premis Nacionals 2010-2011. Per la seua banda, Air Nostrum, el Col·legi Oficial d’Economistes de València (COEV), la Regidoria de Joventut, la Càtedra de Finances Internacionals-Banc Santander i el Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València (COMEVA) lliuraran els Premis als estudiants amb millor expedient acadèmic.

Les veus del Orfeó Universitari posaran fi a l'acte interpretant el ‘Gaudeamus Igitur’.

Data d'actualització: 1 de d’octubre de 2014 12:36.

Llista de notícies