La Facultat de Filosofia i Ciències de la Educació participa en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

Presentació del MICE 2015.

La Facultat de Filosofia i Ciències de la Educació de la Universitat de València participa activament en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), que se celebra aquest cap de setmana a València. Paula Jardón, vicedegana del centre, és també membre de l’equip organitzatiu de la MICE, que dirigeix Josep Arbiol. A la presentació va acudir Jesús Alcolea, degà de la facultat.

Alcolea va destacar l’interés de la Universitat en aquest projecte pel caràcter que uneix l'educació amb els audiovisuals i la fabulosa relació entre MICE i la Facultat de Filosofia, així com els treballs que s’estan portant en comú des d’ambdues organitzacions.
 
Tota la informació i el programa es poden consultar en: http://www.micevalencia.com
 
Aquesta tercera edició compta amb el suport del centre cultural de la Beneficiència i és un Event Multiplicador de l’Erasmus +, on està immersa l’associació Jordi el Mussol, organitzadora del festival.
 
Els actes es realitzaran durant el pròxim cap de setmana en diferents llocs del centre històric de València. Destaca la presència de professionals del món audiovisual, com Katherin Tyner, de la Universitat de Austin (Texas) o el italià Lamberto Bava, director de cinema (fill del destacat Mario Bava) i que compartí càmera amb els Fellini o Visconti.
Durant el festival es desenvoluparà una competició  on sis seccions compostes per més de cent pel·lícules d'arreu del món es projectaran i obtindran finalment la valoració d’un jutjat format per professionals procedents des d’Argentina fins a Indonesia, i dos professors de la Universitat de València: Anacleto Ferrer i Roman de la Calle.
 
La Universitat de València posa a disposició i condueix la taula redona sobre Media Literacy al col·legi major Rector Peset, on , a més de la vicedegana, estarà a la taula Vicent García, professor de la facultat; Enrique Martínez Salanova, director d’Aularia i el Grup Comunicar; i la directora mexicana Liset Cotera.
 
L'obertura de la MICE serà al Teatre Micalet aquest divendres 27, a les 19 hores, i continuarà amb jornades completes de tallers, taules rodones, projeccions... dissabte i diumenge.
 
 

Data d'actualització: 26 de de març de 2015 09:03.

Llista de notícies