La Facultat de Magisteri acull la II Jornada d’Innovació Educativa en Història de l’Escola, aquest dilluns

Imatge de la jornada.

La Facultat de Magisteri de la Universitat de València acull la II Jornada d’Innovació Educativa en Història de l’Escola dilluns, 24 de novembre. En aquesta convocatòria intervindrà professorat de les universitats de Sevilla, Múrcia i Santiago de Compostel·la, així com alumnat de l’Escola de Magisteri de València, que explicaran les seues experiències docents i discents, respectivament.

L’acte inaugural, a les 10:45 hores, comptarà amb la presència del vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López; la directora del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa ‘Manuel Sanchis Guarner’, María Jesús Martínez Usarralde; la vicedegana de la Facultat de Magisteri Noelia Ibarra; i el director del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació, Joan Maria Senent.
 
De la Universitat de Sevilla intervindrà la professora Cristina Yanes que impartirà la conferència ‘Construcció i divulgació de la Història: l’experiència de la revista HEE’. A continuació, María José Martínez Ruiz-Funes, professora de la Universitat de Múrcia, desenvoluparà la ponència ‘Una mirada al passat per modernitzar la docència en història de l’educació. Objectes que informen, recreen i ensenyen’; i tancarà aquesta part la xarrada de María Eugenia Bolaño, de la Universitat de Santiago de Compostel·la, que dissertarà sobre ‘Aprenent història de l’educació a través d’un arxiu d’imatges’. Aquestes intervencions començaran a les 11 hores.
 
Després, a partir de les 12:45 hores, María del Carmen Agulló, professora del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat de València, moderarà la participació dels alumnes Celia Serralta, que parlarà sobre ‘Com aprenien els nostres mestres. Llibres i materials de formació docent’; Beatriz Soler, Andrea Arce i María Gil, que duran a terme un debat sota el títol ‘‘De mi puño y letra’, diaris de mestres de la història de l’escola contemporània’; i Nídia de la Balma Sánchez, que abordarà la conferència ‘Retalls de la memòria. Històries de vida: records, testimonis i vivències escolars’.
 
Programa de la II Jornada d’Innovació Educativa en Història de l’Escola
 

Data d'actualització: 20 de de novembre de 2014 12:20.

Llista de notícies