La Fecyt distingeix a Ciriec-Espanya amb el segell de ‘Revista Excel·lent’

La Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), del Govern d’Espanya, ha distingit amb el segell de qualitat de “Revista Excel·lent” a la revista CIRIEC-Espanya, revista d’economia pública, social i cooperativa. És la tercera ocasió en la qual, després d’haver superat un rigorós procés d’avaluació basat en dotze indicadors de qualitat, la revista rep aquest segell de qualitat, que solament ha sigut atorgat a set revistes dedicades a temes econòmics.

La revista, que té la seua seu en la Universitat de València, està dirigida per José Luis Monzón i el seu editor és Rafael Chaves. Tots dos són professors de la Facultat d’Economia i investigadors de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprendiment (IUDESCOOP). A més, la revista CIRIEC-Espanya ha sigut llistada en el vuitè lloc entre 112 revistes científiques espanyoles d’economia, segons el Journal of Scholar Metrics, nova eina de Google per a mesurar l’impacte de les revistes científiques.

CIRIEC-Espanya, revista d’economia pública, social i cooperativa és una revista científica quadrimestral de projecció interdisciplinària. El seu camp d’estudi és el format per les empreses i entitats que tenen com a finalitat el servei de l’interès general o social, més concretament l’economia social -integrada, principalment, per les cooperatives, societats laborals, mutualitats, fundacions i associacions- i l’economia pública, prioritzant per a aquesta última les polítiques soci laborals, de cohesió social i de desenvolupament territorial.
 

Data d'actualització: 28 de de maig de 2016 06:40.

Llista de notícies