Fòrum d’ocupació, doctorands extraordinaris, la visió ciutadana de la justícia i l’experiència d’una beca Berkeley...en infoUniversitat

infoUniversitat 139

Connectar a les empreses amb l’estudiantat de la Universitat de València a través del fòrum d’ocupació de la Facultat d’Economia, les claus per aconseguir un doctorat extraordinari, un estudi coordinat per la Universitat de València sobre la percepció ciutadana de la justícia i l’experiència d’estudiants que han aconseguit una Berkeley Startup Bootcamp...són els temes d’aquest número d’InfoUniversitat que es pot consultar clicant ací.

Aquesta setmana s’ha celebrat el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia. Empreses i alumnes s’han posat en contacte per aconseguir una millor inserció en el món laboral.
 
Els Premis Extraordinaris de Doctorat de la Universitat de València corresponents al curs 2015-2016, el guardó que reconeix els mèrits de les millors tesis doctorals, s’han lliurat aquest divendres. Algunes de les persones guardonades han contat la seua experiència a InfoUniversitat.

La catedràtica Amparo Oliver ha coordinat l’estudi Percepció actual de l’Administració de Justícia a València: Enquesta i Propostes Ciutadanes. Aquesta investigació està emmarcada en el conveni que manté la Universitat de València amb la Federació d’Associacions de Veïns de València per a promocionar la qualitat de vida dels ciutadans.

Un centenar d’estudiants de la Universitat aspiren al Berkeley Startup Bootcamp. InfoUniversitat ha parlat amb el responsable de l’oficina que coordina a la Universitat aquest programa i amb algunes de les titulades que disfruten actualment d’aquest.

Data d'actualització: 17 de de febrer de 2017 15:12.

Llista de notícies