Jornada sobre ‘cervesa i ciència’ al Campus de Burjassot-Paterna de la Universitat

Cartell

L’equip Innocampus de la Universitat ha organitzat la taula redona ‘Cervesa i Ciència’ hui dimecres 22 de març a partir de les 12 hores en la Sala Darwin, al Campus de Burjassot-Paterna. En la jornada s’analitzarà la interdisciplinarietat científica que hi ha darrere de la cervesa i la pràctica empresarial de producció i comercialització.

La taula redona s'acompanya d'un tast de cerveses valencianes i maridatge a càrrec dels alumnes de Ciències Gastronòmiques.

L’accés a la jornada és lliure però és imprescindible el carnet de la Universitat de València. Javier Pereda presentarà el projecte innocampus –en el qual estan implicats tots els centres de Burjassot-Paterna; Amparo Chafer, d’Enginyeria Química parlarà de la producció i fabricació de cervesa; Roberto Pedrós, de Física, sobre la física de la cervesa; Maria Luisa Cervera, de Química, es referirà al control de qualitat de la cervesa; Lucia Hipólito, de Farmàcia, tractarà el consum responsable; i Ana Corberán, de Matemàtiques, acabarà la sessió parlant del consum d’aquest producte.

A les 13 hores representants de les cerveses valencianes artesanals (Altura de Vuelo, Cerveza Artesanal Tyris, La Socarrada Cervesa Artesanal, Cervezas Alegría i Valentivm Cerveza Artesana) parlaran de la pràctica empresarial i comercialització.

A les 13:45 hores Gregorio Arranz realitzarà una explicació del tast i maridatge. Han dissenyat el maridatge el mateix Arranz, Rafael Fernández Mora i Juan Castaño. A continuació, a les 14 hores, es farà el tast i maridatge en el vestíbul de la Facultat de Farmàcia. 

Data d'actualització: 22 de de març de 2017 08:00.

Llista de notícies