Juan Carlos Moltó, nou degà de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València

Juan Carlos Moltó.

La Facultat de Farmàcia de la Universitat de València compta des d’aquest dimarts amb un nou degà: el professor Juan Carlos Moltó. El resultat de la votació ha estat de 29 vots a favor i quatre en blanc. L’equip estarà integrat per María Teresa Varea, Teresa Garrigues, Hortensia Rico i José María Centeno. Moltó substitueix en el càrrec a Maria Teresa Barber.

Juntament amb Juan Carlos Moltó, formaran l’equip deganal María Teresa Varea, professora titular de Química Orgànica, com a vicedegana d’Estudis de Farmàcia; Teresa M. Garrigues, catedràtica de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica, com a vicedegana de Programes d’Intercanvi i Tecnologies de la Informació i Comunicació;  Hortensia Rico, professora titular de Microbiologia, com a vicedegana d’Estudis de Nutrició Humana i Dietètica, i Ciència i Tecnologia dels Aliments; i José María Centeno, professor contractat doctor de Fisiologia, com a secretari.
 
Juan Carlos Moltó Cortés (Alcoi, 1961) va realitzar els estudis de Llicenciatura en la Universitat de València, on va obtindre el doctorat en Farmàcia l’any 1989. Durant 26 anys de servei actiu, ha sigut docent en les titulacions de Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica, i Ciència i Tecnologia dels Aliments, a més de donar classe en cursos de doctorat i màsters oficials. Així mateix, participa en diversos cursos de postgrau i dirigeix el Màster de Dietètica i Dietoteràpia.
 
Moltó ha dirigit set tesis doctorals i ha publicat més de 80 articles científics en revistes indexades en ‘Journal Citation Reports’, la majoria amb un alt índex d’impacte. Ha estat premi a la recerca per l’Institut d’Estudis de l’Ou en 2004. Ha participat en 23 projectes d’investigació, en tres dels quals com a investigador principal. Actualment, la seua recerca es dirigeix a l’estimació del risc que presenten les micotoxines que es troben en els aliments. També compta amb el Certificat d’Acreditació Nacional per al cos de Catedràtics d’Universitat del Consell d’Universitats.
 
Juan Carlos Moltó ha participat com a expert en el grup de treball que ha elaborat el Reglament de Pràctiques Externes de la Universitat de València, i compta amb l’Esment de Qualitat en la Tutela de Pràctiques Externes. Ha coordinat el curs ‘Nutrició i vida’ de la Universitat d’Estiu de Gandia (2011) i ha participat en el desenvolupament del programa AUDIT per a la gestió de qualitat.
 
Moltó ha representat com a vicedegà, durant huit anys, la Facultat de Farmàcia en les Conferències de Degans de Centres que imparteixen Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Nutrició Humana i Dietètica. Al llarg d’aquest període, ha participat en la implantació dels nous graus, la seua coexistència amb les anteriors titulacions i l’extinció dels plans d’estudi anteriors (Diplomatura i Llicenciatura), així com en la implantació del Doble Grau en Farmàcia-Nutrició Humana i Dietètica. Actualment és membre del Claustre.
 

Data d'actualització: 31 de de març de 2015 14:16.

Llista de notícies