El llibre ‘Homenatge a Jordi Oltra’, cofundador de La Gossa Sorda es presenta demà a La Nau

Jordi Oltra

L’edifici històric de la Nau acull demà divendres a les 19 hores la presentació del llibre ‘Homenatge a Jordi Oltra’, cofundador de La Gossa Sorda. El volum repassa la biografia d’Oltra i inclou fotografies familiars i relats que va presentar al concurs literari de l’Hospital La Fe mentre feia front a un càncer cerebral. La Gossa Sorda tancarà l’acte amb una actuació en directe. L’accés serà gratuït i lliure fins a completar l’aforament.

L’Associació José Luis Sampedro per a la Salut i la Cultura presenta el llibre ‘Homenatge a Jordi Oltra. Un home singular’ demà divendres, 12 de febrer, a les 19 hores en la Capella de la Sapiència de La Nau. 

El volum repassa la biografia de Jordi Oltra i Sastre (1977-2015), cofundador del grup valencià La Gossa Sorda, i inclou, a més fotografies familiars, els relats que va presentar al concurs ‘Premi Literari Hospital Universitari i Politècnic La Fe’ mentre feia front a un càncer cerebral.  

Un dels objectius principals de l’Associació José Luis Sampedro és ajudar als malalts hospitalitzats a afrontar la seua afecció a través de la participació en activitats socioculturals. 

Amb aquesta finalitat l’Associació ha iniciat la publicació de llibres que puguen servir com a exemple de superació, com Jordi Oltra, qui va fer front a la seua malaltia amb un “coratge extraordinari”, en paraules de la presidenta de l’Associació, Pepa Salavert. 

L’acte estarà presentat per la periodista Núria González i comptarà amb la participació de la mare de Jordi, Xaro Serra, i els seus amics i companys Santiago Herrera, Blai Signes i Elvira Cambrils, a més de l’oncòleg de L’Hospital La Fe, Gaspar Reynes. 

La Gossa Sorda tancarà l’acte amb una actuació en directe. L’accés serà gratuït i lliure fins a completar l’aforament. 
 

Data d'actualització: 11 de de febrer de 2016 10:58.

Llista de notícies