Medicina acull el IV Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2016), una trobada científica organitzada per estudiants

Detall del cartell del CIB.

La Facultat de Medicina i Odontologia acull els dies 10, 11 i 12 de febrer el IV Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2016), una trobada científica organitzada per i per a estudiants d’aquesta disciplina a tot Espanya, i que tracta la investigació biomèdica i la divulgació científica.

En aquesta edició, el congrés té com a objectiu ser “un punt de trobada entre ciència, investigació biomèdica i pensament crític; i, al mateix temps, servir com una eina de formació complementària per a l’estudiantat de ciències biomèdiques, posant-lo en contacte amb les avantguardes en investigació i divulgació, de la mà de grans figures de la ciència i la biomedicina”, segons es destaca des de l’organització.

La trobada es desenvoluparà a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia. El III Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2015) va tindre una gran repercussió al si de la Universitat de València i de la resta d’universitats del país. Hi hagué més de 500 inscrits procedents de carreres de tota la branca de les ciències biològiques i de la salut.

El congrés és un esdeveniment científic i divulgador destinat a estudiants de ciències biomèdiques on es desenvoluparan una sèrie de conferències i taules redones de temàtica investigadora i de divulgació, de la més propera actualitat, així com tallers per a complementar la formació pràctica de l'estudiant, concursos de pòsters, comunicacions orals, i fins i tot micro-relats científics amb possibilitat d'optar a diversos premis. Tot açò vindrà amanit amb un atractiu programa social que també garantirà la interacció entre apassionats per les ciències biomèdiques i l'acostament directe entre l'ampli ventall de camps que, des d'un enfocament pluridisciplinar tan científic com a humà, ha d'integrar tota recerca de qualitat.

Més informació en: http://cibvalencia.com/?page_id=164&lang=es

Data d'actualització: 9 de de febrer de 2016 11:49.

Llista de notícies