Més de 3.000 alumnes de batxillerat visiten l’estand de la Universitat en la XV Fira de l’Estudiant de Gandia

L'estand de la Universitat, en la XV Fira de l'Estudiant de Gandia.

Més de tres mil alumnes de batxillerat de la comarca de la Safor han visitat l’estand de la Universitat de València durant la XV Fira de l’Estudiant de Gandia que es tanca aquest divendres, 27 de març. Aquest estand està oferint informació detallada sobre els estudis que es poden cursar.

Des de dimecres passat i fins a hui divendres Gandia acull la XV Fira de l’Estudiant. Un total de 45 estands conformen l’oferta presentada en aquesta edició. Les universitats públiques i privades valencianes, així com les escoles professionals i els instituts d’educació secundària de la comarca de la Safor, han aprofitat la cita per a mostrar tota la seua oferta formativa. També han estat presents institucions com les forces armades o la Policia Nacional.
 
Tres milers d’alumnes han passat per les instal·lacions de la fira que, enguany, està instal·lada al jardí de la Casa de la Marquesa. L’objectiu de la cita és mostrar als estudiants de batxillerat les diverses possibilitats que tenen alhora de continuar la seua formació.
 
A l’estand de la Universitat de València els visitants han trobat informació tant dels diferents graus i postgraus que poden cursar als tres campus com de les notes de tall necessàries per accedir-hi. A més, enguany s’ha comptat amb la presència dels representants del campus d’Ontinyent i del grau d’infermeria qui explicava als alumnes de manera detallada els continguts dels seus estudis.
 

Data d'actualització: 27 de de març de 2015 10:42.

Llista de notícies