Més de 60 especialistes internacionals participen en la Universitat en un congrés sobre literatura infantil i juvenil

Facultat Magisteri

La Facultat de Magisteri serà la seu a partir d’aquest dijous dia 30 del Congrés Internacional sobre Literatura Infantil i Juvenil ‘The Child and the Book’. Durant tres dies més de 60 especialistes de tot el món, des de Japó fins a Xile, parlaran de música, arts plàstiques, teatre i literatura infantil i juvenil. Participen el catedràtic Perry Nodelman (emèrit de la Universitat de Winnipeg, Canadà), la catedràtica Tzina Kalogirou (Universitat d’Atenes) o el músic Mark Withers (free-lance, Gran Bretanya).

Enguany el tema del congrés és la relació entre la literatura infantil i juvenil i la resta d’arts i del 30 de març fins l’1 d’abril s’han preparat a més de les activitats acadèmiques altres musicals i artístiques.

‘The Child and the Book’ és un congrés itinerant adreçat a investigadors i investigadores en Literatura Infantil i Juvenil, especialment joves. Es va celebrar per primera vegada en 2004 a Roehampton (Londres). Posteriorment s’ha celebrat a Newcastle, Istanbul, Nova York, Vancouver, Noruega, Cambridge, Pàdua, Atenes, Aveiro, Wroclaw i enguany se celebrarà a València. La rellevància i importància del congrés es pot deduir de les prestigioses seus on s’ha dut a terme però també per les publicacions que ha produït directament o indirectament. 

Aquest congrés ha sigut possible per la col·laboració de dos departaments de la Facultat de Magisteri, el de Didàctica de la Llengua i la Literatura i el de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal. I també de la col·laboració de la Diputació de València.

Programa ací.

Data d'actualització: 29 de de març de 2017 12:25.

Llista de notícies