Més de 8.000 inscrits per a la VI Carrera Universitat de València aquest diumenge

Aquest diumenge, 26 de març, se celebra la VI Carrera Universitat de València, la carrera universitària per excel·lència que s’integra en el circuit de carreres populars de la Comunitat Valenciana pel seu altíssim nivell de participació. Un esdeveniment, a més, que a la Universitat li serveix per a obrir les seues portes a la societat, més enllà de la competició esportiva.

En aquests termes s’ha expressat el director del Servei d’Educació Física i Esports, José Campos, per a qui l’objectiu és “anar més enllà de la competició i obrir les portes a la participació de la comunitat universitària i de tota la societat”. “La Carrera Universitat de València ens connecta amb la societat i açò ho fa possible la pràctica del running, que compta amb molta promoció a la Comunitat Valenciana, la qual cosa ens permet integrar el Servei, la Universitat i les seues instal·lacions en la societat”, explica.

Organitzen la VI Carrera Universitat de València el Servei d’Educació Física i Esports, i la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Amb més de 8.000 inscrits en el XIII Circuit Divina Pastora Assegurances, la VI Carrera Universitat de València, que començarà a les 9 hores diumenge que ve, dia 26, comptarà també amb 300 corredors pertanyents a la comunitat universitària, a més de desenes de voluntaris i voluntàries que donaran suport tècnic i sanitari als runners al llarg de tot el traçat, característic per ser el segon més ràpid (5.335 metres). La carrera partirà de l’avinguda Primat Reig amb meta en les instal·lacions esportives del Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València.

Com en anteriors edicions, està prevista una carrera popular multitudinària, en la qual estudiantat, professorat, i personal d’administració i serveis de la Universitat obtindran la seua classificació particular.

I és que, per segon any consecutiu, la carrera comptarà amb quatre categories específiques per als inscrits com a membres de la Universitat, que correran amb samarreta tècnica específica i disposaran de les seues respectives classificacions i trofeus: PDI-PAS (masculí i femení) i estudiants (masculí i femení).

Data d'actualització: 25 de de març de 2017 08:00.

Llista de notícies