Més d’una desena de concerts conformen la programació de tardor de l’Aula de Música de la Universitat

Imatge dels Concerts de Tardor 2016.

Un total de 13 concerts conforma la nova programació musical de tardor de la Universitat de València, organitzada per l’Aula de Música, que enguany inclou, a més, diverses col·laboracions amb taules redones i exposicions. L’entrada a tots els concerts, que tindran lloc a diversos espais de la Universitat i començaran a les 19:30 hores, és lliure.

Són concerts de cambra que, seguint una línia de suport a la música valenciana amb una presència majoritària d’intèrprets valencians i obres dels compositors valencians més destacats, pretenen promoure la música clàssica tant entre el públic universitari com entre tota la societat valenciana.

Els concerts, sempre d´entrada lliure, començaran a les 19:30 hores i se celebraran a diferents espais de la Universitat: la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València i la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

El cicle d’aquesta tardor inclou col·laboracions amb l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, la Unitat d’Igualtat, l’Aula d’Història i Memòria Democràtica, i CulturArts Música de la Generalitat Valenciana.

El programa incorpora així la taula redona ‘València, capital de la República: la música del “grup dels joves”’, que se celebrà el passat 19 d'octubre, a La Nau; i un concert que acompanyarà la inauguració de l’exposició ‘Tot està per fer. València, capital de la II República 1936-1937’, el 7 de novembre, a les 19:30 hores, també a la Capella.

El pròxim concert tindrà lloc al Jardí Botànic de la Universitat de València, dimarts 25 d´octubre, i anirà a càrrec de Joan Soriano (marimba) i Telmo Gadea (piano), que interpretaran obres de Bach, Gerswin i Sejourne, entre altres autors.

Programa complet
 

Data d'actualització: 15 de d’octubre de 2016 07:00.

Llista de notícies