Microsoft aterra a la Universitat, nova vida als pobles, líders europeus en el màster de psicologia del treball...en infoUniversitat

Portada infoUniversitat 140

Nova càtedra Microsoft-UV per a formar en privacitat digital, estudi sobre les noves tendències de la ciutadania per a traslladar-se als pobles i deu anys formant especialistes en psicologia del treball com a universitat coordinadora d’un màster Erasmus Mundus......són els temes d’aquest número d’InfoUniversitat que es pot consultar clicant ací.

La privacitat digital és l’eix central de la nova Càtedra Microsoft-UV que la institució acadèmica i l’empresa nord-americana han posat en marxa a la Universitat. Es tracta de la primera càtedra de l’empresa a Europa. Serà dirigida per l’expert Ricard Martínez.
 
Aquests dies un seminari planteja aquesta pregunta: Viuries a la natura? La formulen professors del Departament de Geografia alertats per un panorama al nostre medi rural que espanta i afecta almenys cinc comarques del País Valencià.

Professorat de la Universitat de València coordina el màster Erasmus Mundus de psicologia del treball que ara compleix deu anys. La gestió de recursos humans, la inserció laboral de qualitat són temes que es tracten.
 

Data d'actualització: 23 de de febrer de 2017 06:40.

Llista de notícies