Montesinos i Morant celebren “l’èxit” de la 32 Universitat d’Estiu de Gandia amb uns 600 alumnes matriculats

La regidora de Gandia Laura Morant (esquerra) i Josep Montesinos.

La Universitat d’Estiu de Gandia (UEG) ha arribat aquest dimarts a la seua fi i hui ha estat moment de fer balanç. Josep Montesinos, director del Centre de Gandia de la Universitat de València, i Laura Morant, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Gandia, han comparegut davant dels mitjans per a realitzar un balanç d’aquesta 32 edició que ambdós han qualificat de “totalment exitosa”.

Montesinos ha explicat que durant aquesta edició s’han desenvolupat 20 cursos que han reunit vora 600 alumnes de procedència molt variada. “Hem tingut gent procedent de la Universitat de València i altres universitats valencianes, però també professionals i gent en atur amb interés de continuar formant-se, així com ciutadans de La Safor i de les comarques centrals”, ha comentat. El director ha remarcat, a més, que el nombre de matriculats és per a l’organització un “indicador d’èxit ja que, després dels anys de baixada d’alumnes a causa del canvi dels plans d’estudis, hem aconseguit mantindre la xifra de l’any passat”. Montesinos també ha manifestat la satisfacció per l’afluència de públic a les activitats obertes i ha destacat la conferència d’Antón Losada i l’espectacle ‘Ovidi popular, 20 anys’.
 
Per la seua banda, la regidora Morant ha recalcat el suport del nou Govern a la Universitat de València, “que contribueix a la idea de Gandia com a ciutat educadora per excel·lència”, ha dit. A més, ha apuntat: “Malgrat les dificultats econòmiques que passa l’Ajuntament, ens mantindrem al costat de la UEG ja que l’entenem com un  motor cultural i econòmic dinamitzador de l’estiu a Gandia”.
 
Preguntat per les futures edicions de la Universitat d’Estiu, Montesinos ha explicat que “tot i que l’actual model té èxit, cal introduir novetats, introduir modificacions en l’estructura i buscar nous públics als quals pugam arribar. Així com pensar en la introducció de les TIC en noves edicions i indagar en els camps de la formació permanent”. Això serà a la UEG 2016.
 

Data d'actualització: 29 de de juliol de 2015 15:00.

Llista de notícies