Música, teatre, art contemporani i solidaritat, en el Festival de Benvinguda a la Universitat

La Universitat de València organitza una nova edició del Festival de Benvinguda, amb un ampli ventall d’activitats culturals per celebrar el començament del curs. Música, teatre, art contemporani i solidaritat completen un intens programa.

En paraules del delegat del rector per a Estudiants, Daniel González Serisola, “el Festival de Benvinguda és una iniciativa per celebrar el nou curs acadèmic “i així afavorir l’apropament a l’oferta d’activitats socioculturals que proposem des de la nostra Universitat, tant a l'estudiantat com a la resta de la comunitat universitària i a la ciutadania”.

Enguany i com a novetat, s’integra al Festival la Benvinguda al Jardí Botànic, on hi haurà concerts en format acústic a poqueta nit al Jardí: divendres 31 d’octubre, Tórtel amb el seu disc ‘La Gran Prueba’.

La música és un dels eixos principals del festival, amb diferents propostes que es concreten en dos concerts de Benvinguda a la Sala Salomé (antiga Sala Noise). Dijous 23 d’octubre amb el pop rock de Senior i el Cor Brutal, i el pop folk d’Els Amics de les Arts, i dijous 30 amb  Second i els londinencs My Sad Captains.

Pequeño Mulo + Mr. Dread Inn seran els protagonistes del concert del Col·legi Major Rector Peset divendres 24 d’octubre, i dijous 13 de novembre finalitzarà el Festival en el Loco Club amb Tardor i La Trocamba Matanusca, formacions seleccionades a través de la Borsa Pop Rock de la Universitat de València.

El Festival de Benvinguda també integra la XVII Mostra d’Art Públic de Joves Creadors, amb set intervencions seleccionades, que es podran visitar del 20 al 24 d’octubre en diferents espais del Campus dels Tarongers. En les mateixes dates es farà la XIX Mostra de Teatre Universitari a la sala Matide Salvador del Centre Cultural La Nau, en la qual participaran l’Aula de Teatro Universitaria d’Ourense, l’Aula de Teatro UPV i Assaig, grup de teatre de la Universitat de València.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, dissabte 25 d’octubre tindrà lloc a la Casa de Cultura d’aquesta localitat l’actuació de Fuel Fandango, Niños Mutantes, Varry Brava y La Suite Bizarre. Aquest concert s’incardina en la recent celebració dels 25 anys del Campus de Burjassot-Paterna.

Com en edicions anteriors, la Universitat de València dóna suport a Pobresa Zero en el marc de la celebració del Dia mundial per l’eradicació de la pobresa, amb la recaptació econòmica dels concerts i amb la col·laboració institucional en les activitats de sensibilització.

Programa complet d’activitats en http://www.uv.es/benvinguda

Data d'actualització: 17 de d’octubre de 2014 08:00.

Llista de notícies