Oberta la inscripció a l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa de la Universitat

Participants d'una edició anterior.

La inscripció a l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa de la Universitat de València s’obri hui dimecres 20 de setembre. Escriptors amb una àmplia trajectòria professional imparteixen set tallers de creació literària en les modalitats de teatre, narrativa breu, poesia i guió de curtmetratge.

Amb una metodologia eminentment pràctica, aquests tallers estan destinats a la formació i adquisició d’habilitats per a afrontar la creació literària en els gèneres de la narrativa, el teatre, la poesia i el guió de curtmetratge. S’ofereixen set tallers, amb una durada de 20 hores cadascun, que es repartiran entre els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2017, i pot participar-hi tant l’estudiantat de la Universitat de València com la resta de la ciutadania. Les places són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció, a partir del 20 de setembre i fins al 15 d’octubre de 2017.

L’equip de professorat està integrat per Eva Zapico per al taller d’escriptura teatral; Francesc Rodrigo i Bibiana Collado per als tallers de poesia en valencià i poesia en castellà, respectivament; Carlos Aimeur i Bárbara Blasco, per als tallers de narrativa en castellà; Raquel Ricart per al taller de narrativa en valencià; i Pau Martínez per al taller de guió de curtmetratge.

El tallers de l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa són una proposta del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura (Aula de Lectura i Escriptura, Aula de Cinema, Aula d’Arts Escèniques i Aula de Poesia) i el Vicedeganat de Cultura, Igualtat i Comunicació de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.

Més informació i matrícula a: www.uv.es/nauest

Data d'actualització: 20 de de setembre de 2017 08:05.

Llista de notícies