Oberta la inscripció per a La Nau dels Estudiants, que ofereix en setembre formació per millorar el rendiment acadèmic

Imatge de la Nau dels Estudiants de 2016.

Del 4 al 7 de setembre de 2017 els estudiants de la Universitat de València aprendran a planificar el temps d’estudi; a perfeccionar l’expressió oral i escrita; reforçaran les tècniques d’estudi i s’introduiran en tècniques per a minimitzar l’estrès acadèmic. Aquests són els principals àmbits temàtics de La Nau dels Estudiants, que té oberta la matrícula.

L’oferta de cursos d’aquesta iniciativa és una proposta del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) de la Universitat de València, que té com a objectiu proporcionar recursos i coneixements pràctics per a la vida acadèmica i anticipar-se a la resolució de les dificultats amb què poden trobar-se, tant els estudiants de nou accés, com aquells que han de reorientar les seues estratègies de formació de cara a un nou curs.

Els cursos, de 20 o 10 hores, tenen reconeixement acadèmic en crèdits ECTS i es fan just abans que comencen les classes de grau i postgrau, per la qual cosa no presenten dificultats de compatibilitat horària.

Fins al 31 d’agost és obert termini de matrícula i les places, que són limitades, es cobreixen per ordre d’inscripció. Es pot accedir a la informació completa de cada curs (continguts, professorat, preu, dates, horaris i reconeixement) des de www.uv.es/nauest.

Data d'actualització: 4 de de juliol de 2017 10:58.

Llista de notícies