El V Passeig Saludable/La Nau Gran se celebra hui diumenge, entre el Botànic i el Rectorat

Imatge de l'edició anterior.

El V Passeig Saludable/La Nau Gran se celebra hui diumenge, 14 de desembre. Els participants eixiran a les 10 hores des del Jardí Botànic en direcció a la plaça Charles Darwin, on es troba l'edifici del Rectorat. El Passeig està organitzat pel Servei d’Extensió Universitària i el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València.

Una de les novetats d’enguany es concreta en la inscripció, que s'ha pogut realitzar a través de la plataforma informàtica de la Universitat de València Entreu.uv.es.

Com que l’objectiu és dinamitzar una ciutadania activa i oberta, en la qual les persones grans troben un espai de participació i convivència, la quota individual d’inscripció és 5 euros (4 euros si es fa en grups almenys de 10 persones), amb una quota especial de 3 euros per a famílies (almenys 3 membres). Tot això per facilitar la dimensió intergeneracional.

El V Passeig Saludable manté com un dels seus trets d’identitat més acusats la solidaritat amb una entitat de caràcter benèfic. En aquesta edició, en reconeixement a la seua tasca en defensa dels xiquets i xiquetes que estan en risc d’exclusió social i pel seu programa de lluita contra la pobresa infantil i d’ajuda als menjadors escolars de la ciutat de València, l’entitat beneficiària és Save the Children, en una prova més del compromís de les persones grans amb la infància més desafavorida.

Més informació al Servei d’Extensió Universitària www.uv.es/extensiouni, telèfon 96 398 38 00, extensio@uv.es.

Vídeo sobre la presentació clicant ací.


 

Data d'actualització: 14 de de desembre de 2014 08:00.

Llista de notícies