Oberta la inscripció al programa ‘University Junior International Entrepreneurs’, per a estades a Europa d’emprenedors

Logo d'Emprén.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica ha llançat una convocatòria en el marc del programa Erasmus per a emprenedors de la Universitat de València que vulguen fer estades de dos mesos a empreses/entitats europees amb la finalitat de desenvolupar i millorar la seua idea de negoci. La convocatòria està llançada amb el suport de Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El Programa ‘Campus de l’Emprenedor Innovador’ es desenvolupa de manera conjunta per les cinc universitats públiques valencianes sota la coordinació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Així mateix, el Programa EMPREN+ del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica és una iniciativa de suport als emprenedors universitaris; en col·laboració amb el Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística i la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT).

La finalitat de contribuir al desenvolupament en un entorn global del talent emprenedor dels i les estudiants excel·lents amb iniciatives empresarials en sectors globals; i formar en la creació d'empreses en l'àmbit internacional; el Rectorat de la Universitat de València selecciona les millors iniciatives emprenedores i idees de negoci dels i les estudiants dels diferents campus

Tota la informació, clicant ací.

Data d'actualització: 21 de de juliol de 2017 11:38.

Llista de notícies