La Nau dels Estudiants arranca hui dilluns amb 20 tallers en què participen 500 alumnes

Cartell informatiu de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes.

La nova edició de l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes arranca aquest dilluns amb 20 tallers, que es desenvolupen entre els dies 8 i 11, al Campus dels Tarongers, i en els quals participaran 500 estudiants i estudiantes universitàries. La iniciativa està promoguda per la Delegació per a Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi).

Els tallers estan dedicats a recursos per a l’estudi, i tenen com a objectiu desenvolupar les capacitats necessàries per a la vida acadèmica. Amb aquest objectiu es proposen diverses temàtiques per a intentar cobrir diferents necessitats dels estudiants: estratègies d’aprenentatge, tècniques d’expressió escrita i oral, tècniques de control de l’estrés, gestió del temps, treball en equip i tallers d’ofimàtica.

La Nau dels Estudiants és un programa que va començar el 1997 i que els darrers anys s’ha adaptat al nou marc normatiu dels estudis superiors. Per al curs 2014/2015 es preveuen dues edicions, la que tindrà lloc al setembre, i una segona que es realitzarà una vegada finalitze el primer període d’exàmens.

Els tallers tenen reconeixement acadèmic, però per a obtindre aquest reconeixement calen vint hores de formació, que es poden aconseguir fent un taller de vint hores o agrupant-ne dos de deu hores. D’aquesta manera s’amplia el ventall de possibilitats per a configurar la formació complementària segons les preferències dels estudiants.

Es pot accedir a la informació completa de cada taller (continguts, professorat, preu, dates, horaris i reconeixement) des de http://www.uv.es/nauest

 

Data d'actualització: 8 de de setembre de 2014 08:00.

Llista de notícies