L’OPAL supera amb èxit una auditoria del seu sistema de gestió de qualitat per a activitats en matèria laboral

Imatge d'arxiu del Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València, organitzat per OPAL.

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral de la Universitat de València (OPAL) ha estat objecte d’una auditoria de seguiment per part de l’empresa SGS ICS Ibérica, SA. Les anàlisis realitzades aquest estiu no han revelat cap disconformitat amb els processos d’actuació establits, per la qual cosa el resultat de l’auditoria ha sigut el manteniment del certificat del sistema de gestió de qualitat segons la norma ISO 9001:2008.

Aquest certificat acredita i garanteix el sistema de gestió de qualitat de l’OPAL en les activitats següents: estudis d’inserció professional i de la demanda d’ocupadors, servei de promoció i difusió d’activitats formatives, servei de difusió de notícies i butlletins, servei de difusió d’ofertes d’ocupació, i servei d’assessorament laboral a l’estudiantat i persones titulades de la Universitat de València.

La preocupació per la millora contínua i per la qualitat és un dels valors de l’OPAL i es reflecteix en els serveis i la imatge que l’Observatori de la Universitat de València ofereix als usuaris.
 

Data d'actualització: 15 de de juliol de 2014 10:41.

Llista de notícies