Més de 4.000 persones visiten Expociència 2015 al Parc Científic de la Universitat de València

Més de 4.000 persones han visitat aquest dissabte el Parc Científic de la Universitat de València per a celebrar Expociència 2015, una autèntica trobada entre investigadors científics i la societat i tota una festa per a passar-ho en gran amb la ciència, la tecnologia i la innovació com a recursos.

La cita clau amb la ciència, la tecnologia i la innovació s’ha produït aquest matí de dissabte al Parc Científic de la Universitat de València. Com cada any, a la VII edició d’Expociència, científics i emprenedors han obert els seus laboratoris i instal·lacions amb l'objectiu d'acostar el coneixement al públic en general i transmetre el paper que juga la ciència en la nostra societat. Expociència 2015 ha comptat amb més de 70 activitats que han oferit al públic una jornada de diversió científica. Més de 4.000 persones han acudit a la cita.
 
Expociència és l'acció de divulgació científica de la Universitat de València que més èxit té entre el públic. Organitzada pel Parc Científic, Expociència compta amb la col·laboració de la pròpia Universitat de València i del Consejo Superior de Investigaciones Científicas  (CSIC), així com amb el suport de la Generalitat Valenciana.
 
A més de les activitats que els  instituts de recerca, les empreses i l’EscolaTècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) ofereixen cada any, en aquesta edició s’ha comptat amb la participació de diferents centres i departaments del Campus de Burjassot.
En la seua setena edició, presentada sota l’eslògan “Que la ciència t’il·lumine”, Expociència commemora l’Any Internacional de la Llum.
 
Es pot seguir Expociència a: www.facebook.com/expociencia.pcuv
 
Veure vídeo: http://mediauni.uv.es/4849va
 
La llista d'activitats de la jornada es pot consultar clicant ací.
 

Data d'actualització: 30 de de maig de 2015 15:30.

Llista de notícies