El Pavelló Universitari celebra aquest dissabte una jornada de portes obertes amb motiu de la Lliga de Botxes

Un esportista juga a les botxes.

El Pavelló Universitari obri les seues portes aquest dissabte, dia 25 de febrer, des de les 9:30 hores, amb motiu de la celebració de la segona jornada de la Lliga de Botxes de la Comunitat Valenciana, esport adaptat exclusiu jugat per esportistes amb paràlisi cerebral o per esportistes en cadira de rodes amb discapacitat total o parcial en les seues extremitats, acceptat com a esport paralímpic.

La competició de botxes està organitzada per la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA) i compta amb la col·laboració del Servei d’Educació Física i Esports (SEF) de la Universitat de València.

La convocatòria d’aquest dissabte, segons expliquen des del SEF, “ofereix l’oportunitat de gaudir a la comunitat universitària -alumnat, personal d’administració i serveis (PAS), i personal docent i investigador (PDI)- d’una jornada esportiva d’alt nivell”, així com a tota la societat valenciana.

El torneig, que es desenvoluparà en dues sessions de matí (de 9:30 a 13:15 hores) i de vesprada (de 15 a 18:15 hores), reunirà esportistes de diversos clubs de la Comunitat Valenciana.

Per a consultar el calendari de competició, feu clic en aquest enllaç.
 

Data d'actualització: 23 de de febrer de 2017 17:26.

Llista de notícies