El Premi Nacional de Fotografia Joan Fontcuberta, en un taller sobre creació artística i activisme polític, hui a la Universitat

Joan Fontcuberta (esquerra), al taller d'Història.

La Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València acull els dies 2 i 3 de maig un taller sobre el ‘fake’ com a estratègia de creació artística i activisme polític, dirigit per Joan Fontcuberta, Premi Nacional de Fotografia el 1998. El taller ha estat organitzat per l’IVAM i les universitats de València i Politècnica de València.

Per a aquest taller han estat seleccionats pel mateix artista quatre estudiants i estudiantes del Màster d’Història de l’Art i Cultura Visual de la Universitat de València; quatre estudiants i estudiantes del Màster de Producció Artística i d’Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València; i tres professionals. 

El fotògraf i teòric, que va rebre també el Premi Nacional d’Assaig l’any 2011 i el Premi Hasselblad, ha desenvolupat un peculiar estil fotogràfic en el qual sempre estan estretament entrellaçats els conceptes de veritat i ficció.
 

Data d'actualització: 3 de de maig de 2016 09:34.

Llista de notícies