Premis de reconeixement als millors estudiants de primer curs i als millors titulats

Els premiats, amb els representants de la Universitat.

La vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, ha presidit aquest dilluns un acte de reconeixement dels estudiants de la Universitat de València amb un millor rendiment acadèmic. Aquests alumnes han estat guardonats per la Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó. La sessió ha tingut lloc en la Sala de Juntes de l’edifici de Rectorat.

En l’acte han estat presents, a més, María José Añón, secretària general de la Universitat; el Delegat del Rector per a Estudiants, Daniel González; Javier Pastor, representant de la Fundació del Carmen Izquierdo Besante Monzó; i els degans i deganes de les facultats a les que han pertangut o pertanyen els estudiants premiats.
 
La Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó concedeix un premi de 500 euros a cada millor estudiant de primer, de 2013-2014, de cada branca de coneixement. Els guardonats han sigut: Rubén Sancho Portolés, de Matemàtiques (en l’àrea de Ciències, Enginyeria i Arquitectura); Francesc Xavier Duart Contreras, de Psicologia (Ciències de la Salut); Joaquín Barceló Orgiler, d’Història de l’Art (Arts i Humanitats); i Iván Navarro Flores, de Comunicació Audiovisual (Ciències Socials i Jurídiques).
 
També s’han concedit premis als millors expedients per a titulats (curs 2013/2014), que han correspost a Marcos Solera Diana, de Matemàtiques (Ciències, Enginyeria i Arquitectura), Alba Rodríguez Juan, de Psicologia (Ciències de la Salut); Josep Escrig Rosa, d’Història (Arts i Humanitats); i Fernando Molinero Revert, de Dret (Ciències Socials i Jurídiques).
 

Data d'actualització: 30 de de març de 2015 14:00.

Llista de notícies