La presidenta del Comité d’Educació de l’ICOM, en una conferència hui a Magisteri

Emma Nardi. Foto: web oficial ICOM.

La Facultat de Magisteri (Aula PB04) acull aquest dijous, 26 de març, a les 18 hores, una conferència que impartirà la presidenta del Comité d’Educació i Cultura del Consell Mundial de Museus de la UNESCO (CECA-ICOM), Emma Nardi. La ponència porta per títol ‘Educació en museus. Projectes europeus i formació del professorat’.

Emma Nardi és professora de Ciències de l’Educació a la Università di Roma Tre. La seua visita a la Universitat de València ha estat organitzada per l’Àrea de Didàctica de l’Expressió Plàstica de la Facultat de Magisteri.

Nardi obrirà les ponències de les VI Jornades internacionals de recerca en educació artística, en les quals participa l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València (ICIE).

A la intervenció de Nardi seguiran les d'altres professors, com ara Remedios Navarro (Universitat d’Alacant), Rosa María Hervás (Universitat de Múrcia), Ricard Huerta (Universitat de València i director del ICIE) i Olaia Fontal (Universitat de Valladolid), entre altres.

Data d'actualització: 26 de de març de 2015 08:00.

Llista de notícies