Publicacions de la Universitat participa un any més a Liber, la Fira Internacional del Llibre

Les autoritats valencianes, a Liber.

Publicacions de la Universitat de València (PUV) està present a la Fira Internacional del Llibre Liber, que se celebra a Madrid entre el 7 i el 9 d’octubre. PUV participa en la cita anual de la indústria editorial en dos estands: el dels editors valencians (AEPV) i el de la Unión de Editoriales Universitarias Españolas (UNE).

Fins allà s’ha desplaçat personal de publicacions, que mantindrà reunions de treball amb distribuïdors i bibliotecaris d’Espanya, Amèrica Llatina i els Estats Units per tal de fomentar la difusió del coneixement i la recerca que es produeix a la Universitat de València.
 
El director de PUV, Josep Lluís Canet, i l’editora Maite Simon han estat a Madrid en la inauguració de l’espai UNE a la llibreria del BOE i han participat a una sessió de treball amb els col·legues editors universitaris. A més a més, a l’estand dels editors valencians han rebut la visita dels responsables polítics de la Generalitat Valenciana: la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, i el secretari autonòmic de Cultura i Esports, Albert Girona, acompanyats de la responsable tècnica María Jesús Carrillo.
 

Data d'actualització: 8 de d’octubre de 2015 11:39.

Llista de notícies