El rector Esteban Morcillo rep el segon grup d'assistents al seminari SEBRAE

El rector, amb els visitants.

La Universitat de València acull durant dues setmanes a una trentena de directius del Serviço Brasileiro de Apoio às Micro e Pequenas Empresas (SEBRAE). L’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de la Universitat obri les seues portes, del 21 al 31 de juliol, als representants brasilers, en el marc d’un conveni de cooperació tècnic científica signat entre la institució acadèmica i el SEBRAE. El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha rebut aquests dilluns el segon grup d'assistents a l'encontre.

El conveni és la continuació del signat en 2012, mitjançant el qual es van realitzar activitats formatives per a tècnics analistes de la institució brasilera, tant en el seu país com a València. Després d’aquesta estada dels dirigents del SEBRAE, dos professors de l’IIDL es traslladaran a Brasil durant el mes d'agost. Es tracta de començar la impartició del ‘Màster Visió Territorial i Sostenible del Desenvolupament. Mètodes i Instruments per a l'acció institucional de l'enfocament local’, destinat a l'especialització dels tècnics analistes del SEBRAE que treballen sobre el terreny en el seu país. El curs es desenvoluparà entre juliol de 2014 i juliol de 2015, amb un equivalent a 1.824 hores, en format semipresencial. Una part s’impartirà a Brasil, la segona serà en línia, i la tercera i última consistirà en una estada de deu dies dels analistes brasilers en la Universitat de València. 

Aquest nou conveni respon a l'interès compartit pel Serviço brasiler i la Universitat de València de treballar conjuntament en la formació del seu personal tècnic. El Seminari Presencial als dirigents del SEBRAE es realitzarà des del dia 21 de juliol a l’Edifici La Nau de la Universitat de València, i porta per títol: ‘Visió Territorial i Sostenible del Desenvolupament. II Seminari per a Directors de SEBRAE’. La trobada acadèmica consta de conferències, presentació de casos pràctics, tallers d'anàlisis, discussió, i visites tècniques.

Data d'actualització: 28 de de juliol de 2014 14:00.

Llista de notícies