Sessions de benvinguda per als estudiants Erasmus a la Universitat de València

La Universitat de València dóna la benvinguda als estudiants de mobilitat d’altres universitats mitjançant la celebració de diverses sessions de benvinguda els dies 15, 16 i 17 de setembre. Aquestes sessions estan dirigides principalment als estudiants Erasmus, programa en el qual la Universitat de València és líder en recepció d’estudiants ocupant el segon lloc a Europa.

Les sessions, organitzades pel Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, tenen com a finalitat donar a conèixer com és la vida en la Universitat. S’informarà al voltant de les infraestructures, les instal·lacions i els serveis dels quals poden gaudir durant la seua estada. 

Es realitzaran quatre Sessions Informatives per als estudiants Erasmus dels campus de Blasco Ibáñez i dels Tarongers. Aquestes sessions tindran lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia (av. Blasco Ibañez, 15):
 
• 15 de setembre, a les 9 hores, estudiants de les titulacions del Campus de Blasco Ibáñez, excepte Filologia.
• 15 de setembre, a les 12 hores, estudiants de les titulacions de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.
• 16 de setembre, a les 9 hores, estudiants de les titulacions del Campus dels Tarongers, excepte Economia.
• 16 de setembre, a les 12 hores, estudiants de les titulacions de la Facultat d’Economia.
 
Pel que fa als estudiants de les titulacions del Campus de Burjassot-Paterna, es realitzarà la següent sessió:  
 
• 17 de setembre, a les 12 hores, estudiants del Campus de Burjassot-Paterna. Aquesta sessió tindrà lloc a la Sala Charles Darwin de la Facultat de Farmàcia (av. Vicent Andrés Estellés, Burjassot).
 
Programa internacional de la Universitat
Com a novetat d’aquest curs, s'han realitzat dues sessions informatives específiques per als estudiants de mobilitat que participen en el programa internacional de la Universitat de València. Aquests alumnes procedeixen d’universitats no europees. Les sessions per a aquests estudiants s'han dut a terme en el Saló d’Actes de l’edifici de Rectorat (av. Blasco Ibáñez, 13) d’acord amb aquest calendari:
 
• 11 de setembre, a les 9 hores, sessió per als estudiants procedents de països hispanoparlants.
• 11 de setembre, a les 12 hores, sessió per als estudiants procedents de països no hispanoparlants.
 
D’altra banda, algunes facultats també organitzaran sessions de benvinguda per als estudiants matriculats en les seues titulacions.
 
+Info: http://ir.uv.es/69Cru1b
 

Data d'actualització: 17 de de setembre de 2014 07:55.

Llista de notícies