Sexisme a la publicitat, patrimoni, opinions sobre el Reglament d'Usos Lingüístics, Art Públic... en Infouniversitat

Portada d'InfoUniversitat 73.

La jornada sobre sexisme en la comunicació i la publicitat; l'opinió dels professors Javier de Lucas i Rafael Castelló sobre el Reglament d'Usos Lingüístics a la Universitat aprovat recentment; la Mostra d'Art Públic; una entrevista a Philippe Bélaval, expert francés en gestió de patrimoni cultural i president del Centre de Monuments Nacionals de França... Són alguns dels temes del número 73 d'Infouniversitat, el periòdic digital de la Universitat de València. Es pot accedir a la publicació digital des de l’enllaç www.uv.es/infouni.

També es pot llegir una informació sobre els pròxims Concerts de Benvinguda (Fuel Fandango, Niños Mutantes, Varry Brava i La Suite Bizarre, dissabte; i Els Amics de les Arts i Senior i el Cor Brutal, hui dijous); una notícia sobre el Tribal Fest que acull el campus de Tarongers de la Universitat aquest cap de setmana; o una informació sobre la participació del periodista Iñaki Gabilondo en l'obertura del curs acadèmic 2014-2015 a Ontinyent.

Igualment, aquest número d'Infouniversitat inclou una galeria d'imatges sobre l'exposició Rehogar 6. Diseño abierto y reutilización, la qual es pot veure al Jardí Botànic. Completen el contingut el vídeo de la setmana, sobre la presentació del programa Mentoring, dirigit a emprenedors universitaris i que s'emmarca dins la Càtedra de Cultura Empresarial de la Facultat d'Economia.

 

Data d'actualització: 23 de d’octubre de 2014 10:53.

Llista de notícies