Els tallers de llengües de primavera, cotxes elèctrics a La Coma, la gestació de ‘El enviado’ i un llibre sobre premsa valencianista... en InfoUniversitat

Portada d'InfoUniversitat.

Els tallers de llengües de primavera, cotxes elèctrics per a millorar les sostenibilitats econòmica i ecològica de barris com ara La Coma, la gestació de la sèrie ‘El enviado’ i un llibre sobre premsa valencianista... en aquest número d’InfoUniversitat. El periòdic setmana de la Universitat, que es pot consultar clicant ací.

Els tallers de llengües de primavera del Servei de Política Lingüística (SPL) arriben a la seua fi i, un any més, la seua acceptació entre la comunitat universitària ha estat un èxit.

Cotxes elèctrics per a millorar les sostenibilitats econòmica i ecològica a barris desfavorits. Aquesta és la base del projecte que han plantejat investigadors del grup LISITT (Laboratori Integrat de la Informació de Trànsit), pertanyent a l’Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (Irtic) de la Universitat de València.

‘El enviado’ és un projecte de sèrie de televisió emmarcada en el gènere polític, on el poder econòmic pot corrompre qualsevol, per això els dos realitzadors afirmen que no hi ha personatges bons ni dolents del tot. Una idea promoguda per Àlex Garzó i Raúl Molina, tots dos Màster en Continguts i Formats Audiovisuals per la Universitat de València

‘Premsa valencianista. Repressió, resistència cultural i represa democràtica (1958-1987)’, del periodista i historiador Francesc Martínez, també professor associat en el Grau de Periodisme de la institució, està publicada per la Universitat, i pretén cobrir un buit important.

Data d'actualització: 5 de de maig de 2016 07:40.

Llista de notícies