Toni Raga i Dolors Corella, en el cicle de conferències ‘Una comunitat amb ciència’, que comença aquest dimarts al Museu Príncep Felip

Laboratori de biologia.

El director del Parc Científic de la Universitat de València, Toni Raga, i la catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València Dolors Corella són alguns dels participants en el cicle de conferències titulat ‘Una comunitat amb ciència’, que comença aquest dimarts, 27 de setembre, al Museu de les Ciències Príncep Felip.

El cicle s’inicia amb una taula redona sobre la situació actual de la recerca a la Comunitat Valenciana: universitats, instituts de recerca, instituts tecnològics, parcs científics i empreses de perfil científic-tecnològic. Hi participen Toni Raga, director del Parc Científic de la Universitat de València, qui moderarà la taula; Araceli Escudero, responsable del gabinet del coordinador institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana; Cristina del Campo. directora de REDIT; i Jesús Casanova, director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores València.

Els participants, temes i dates de les següents conferències es poden consultar clicant ací.

Data d'actualització: 26 de de setembre de 2016 10:45.

Llista de notícies