Torna l’Escola Nacional de Materials Moleculars de la Universitat de València

Cartell de l'escola d'enguany.

Un any més, l’Institut de Ciència Molecular de la Universitat de València posa en marxa la seua ja tradicional Escola Nacional de Materials Moleculars, una trobada entre estudiants, joves investigadors i científics de renom, orientada a potenciar el coneixement i l’interés per la investigació en el camp dels materials moleculars i els seus usos industrials, especialment l’Electrònica Molecular, que se celebrarà de l’1 al 6 de febrer.

Estudiants de postgrau en Física, Química i Enginyeria, joves investigadors i destacats representants de la comunitat científica espanyola en el camp dels Materials Moleculars i la Nanotecnologia es donaran cita a Santa Pola, on l’Institut de Bioenginyeria de la Universitat Miguel Hernández, entitat que acull aquest any l’Escola, ha preparat la trobada.
 
L’Escola Nacional de Materials Moleculars (ENMM) té com a objectiu formar joves investigadors en el camp dels Materials Moleculars i la Nanotecnologia. Es tracta d’un espai per a l’aprenentatge i l’intercanvi d’idees i informació entre els qui treballen o tenen interés en materials amb propietats avançades de tipus òptic, elèctric i/o magnètic, tant moleculars com polímers. 
 
Creada en 1992 com a punt de partida cap al què posteriorment seria l’Institut de Ciència Molecular de la Universitat de València (ICMol), la ENMM forma part del Màster Interuniversitari en Nanociència i Nanotecnologia Molecular, que coordina l’ICMOL. “Es pot dir que l’Escola Nacional de Materials Moleculars és el germen de la investigació en aquesta àrea a nivell estatal”, comenta Eugenio Coronado, director de l’ICMol i responsable del Màster. “L’Escola ha generat una comunitat científica que hui és representativa de la investigació en Materials Moleculars a nivell estatal”, conclou.
 
L’ENMM s’organitza anualment per l’Institut de Ciència Molecular en col·laboració amb un centre membre d’una de les universitats implicades en el màster. Aquesta XVI edició, coorganitzada amb l’Institut de Bioenginyeria de la Universitat Miguel Hernández, recull la tradició de les edicions anteriors, amb la participació de professors i investigadors especialistes en aquesta àrea, incloent alguns dels més prestigiosos científics d’aquest camp dins l’àmbit internacional.
 
+Info: http://ir.uv.es/TLctw2q
 

Data d'actualització: 30 de de gener de 2015 13:04.

Llista de notícies