La Universitat aprova els calendaris de processos gestió per al curs 2015/2016

Imatge d'arxiu d'una tauló d'anuncis.

El Consell de Govern ha aprovat aquest dimarts els diferents calendaris de processos gestió per al curs 2015/2016. Els calendaris, presentats per la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat, Maria Vicenta Mestre, avancen alguns terminis per tal de racionalitzar la gestió. També s’ha informat del procés d’adscripció plena de la Fundació Adeit a allò que el rector, Esteban Morcillo, ha definit com el “grup Universitat de València”, integrat per la institució i les seues fundacions i empreses.

La sessió del Consell de Govern ha començat amb un reconeixement als diferents membres d’aquest òrgan que han passat a formar part de governs d’institucions sorgits de les recents eleccions. En especial, el rector ha tingut paraules de reconeixement per al ja exdegà de la Facultat d’Economia, Vicent Soler, que passa a ser el nou conseller d’Hisenda, Model Econòmic i Administració Pública.

Els calendaris de processos gestió incorporen escasses novetats respecte als vigents en l’actual curs. Els canvis afecten a la presentació de sol·licituds per al professorat emèrit o referent a documentació de graus i postgraus. Els calendaris es poden consultar clicant ací.

Fundació Adeit

El vicerector d’Economia i Infraestructures, José Luis Gandía, ha informat al Consell del procés d’encomanaments de gestió a la Fundació Universitat-Empresa (Adeit). Es tracta de la culminació d’un procés d’incorporació d’aquesta Fundació, que ara té caràcter públic, al “grup Universitat de València”, que formen altres fundacions (com ara la Fundació General, la del Parc Científic, la Lluís Alcanyís...) i també empreses de capital públic, com és el cas de Centre d’Idiomes de la Universitat.

A partir d’ara, la Universitat realitzarà encomanaments de gestió dels cursos de postgrau i de les pràctiques dels estudiants en empreses, entre d’altres. El rector, Esteban Morcillo, ha recordat que Adeit porta 27 anys de relació amb la Universitat, i que es tracta d’una fundació que forma part, per tant, de “l’imaginari col·lectiu” de la institució acadèmica.

El Consell de Govern també ha aprovat el seu programa d’ajuda als esportistes d’alt nivell i elit universitaris. El programa, que porta funcionant des de 1999, ha estat presentat pel delegat del Rector per a Estudiants, Daniel González Serisola.

Condol institucional

En el seu informe, el rector ha expressat el condol institucional per la mort recent de la catedràtica del Departament de Teoria de l’Educació Rafaela García López. També de la subdirectora de Culturarts-Música i vocal del Patronat d’Activitats Musicals de la Universitat Inmaculada Tomás Vert.

Data d'actualització: 30 de de juny de 2015 14:09.

Llista de notícies