La Universitat aprova un nou Reglament d’ús dels recursos relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

Juan Luis Gandía.

El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat aquest setmana un nou Reglament d’ús dels recursos relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). El document, presentat pel vicerector d’Economia, Infraestructures i Tecnologies de la Informació, Juan Luis Gandía, regula els drets i deures dels usuaris de la comunitat universitària, i també reforça la seguretat per a aquelles terceres persones que accedeixen telemàticament als serveis de la institució.

Una de les novetats més importants dels serveis de noves tecnologies que oferirà la institució als usuaris de la institució és un núvol, amb una capacitat de cinc gigues per a cada usuari, que permetrà tant emmagatzemar arxius com compartir-los.

El Reglament regula l’ús dels recursos TICC) que la Universitat de València posa a l’abast dels membres de la comunitat universitària per al desenvolupament de les finalitats que li encomana la normativa sobre la matèria. Aquest conjunt de recursos inclou ordinadors (personals o servidors), dispositius mòbils, sistemes operatius, aplicacions i serveis informàtics, infraestructures i serveis de xarxes de comunicació, emmagatzematge i documentació que pertanyen o són administrats per la Universitat de València, així com qualsevol suport capaç d’emmagatzemar o tractar informació protegida pertanyent a la Universitat.

El vicerector Juan Luis Gandía va anunciar una campanya d’informació sobre el Reglament per tal que tota la comunitat universitària en tinga un coneixement ampli.

El document es pot consultar clicant ací.

Data d'actualització: 28 de de juliol de 2016 07:00.

Llista de notícies