La Universitat busca nous músics per a la seua Orquestra Filharmònica

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, sota la direcció d'Hilari Garcia.

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha obert un any més el període per incorporar nous músics. Per formar part de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 19 d’octubre.

Les persones interessades no poden tindre més 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys del grau professional de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a violí, viola, violoncel, contrabaix, trompeta, fagot i arpa.  
 
La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se mitjançant el formulari del web http://www.uv.es/pam o telefonar a l’oficina del Patronat d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, abans del 16 d’octubre.
 
Des de la seua creació el 1985, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als 80 joves alumnes que la integren. La orquestra està dirigida des de 2011 per Hilari Garcia. 
 
L’Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d’una gira nacional o internacional i reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (5 crèdits de lliure opció/2 crèdits ECTS per curs). 
 

Data d'actualització: 17 de de juliol de 2015 11:39.

Llista de notícies