La Universitat celebra les III Jornades de Coeducació sota el lema ‘La igualtat també s’aprén’

Cartell de les III Jornades de Coeducació.

La Universitat de València celebra les III Jornades de Coeducació que enguany es desenvoluparan, els dies 29 i 30 d’octubre, sota el lema ‘La igualtat també s’aprén: Pensar i educar des de la perspectiva de gènere’. El primer dia tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, a partir de les 9 hores; i el segon, al Saló d’Actes de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació. L’entrada és lliure.

Aquestes jornades pretenen generar un espai obert de discussió i reflexió que permeta al públic aproximar-se des d’un altre enfocament, des d’una altra perspectiva, a l’enteniment de la sexualitat, de l’educació emocional, etcètera, possibilitant un ús més crític de la informació. 

A més, en la present edició, en organitzar les jornades a partir de dues conferències marc seguides de tallers de treball, l’objectiu és democratitzar la producció del saber a partir de la conversió dels assitents i assitentes en protagonistes, participants de l’experiència creant espais per a expressar opinions sobre el gènere, les percepcions i experiències a través de les quals es construeix la masculinitat i la feminitat, sobre la sexualitat i la idealització de l’amor, entre altres.
 
Donen suport a aquestes jornades la Unitat d’Igualtat i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València.
 
Programa complet
 

Data d'actualització: 27 de d’octubre de 2014 13:36.

Llista de notícies