La Universitat celebra la I Jornada sobre responsabilitat social en entitats financeres

Imatge d'arxiu d'un banc.

La Universitat de València celebra aquest divendres, 27 de novembre, la I Jornada sobre responsabilitat social en entitats financeres, que tindrà lloc en el saló de graus de la Facultat d’Economia (Campus dels Tarongers). Les sessions han sigut organitzades per l’Institut d’Economia Social i Cooperativa (IUDESCOOP), amb el patrocini de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana i la Facultat d’Economia, i amb la col·laboració de Caixa Popular, Caixa Ontinyent i CIDEC.

L’objectiu de la jornada, explica el director de IUDESCOOP, Joan Ramon Sanchis Palacio, “és analitzar quin és el grau de responsabilitat social que les entitats financeres mantenen actualment i quin hauria de ser realment aquest grau segons els experts”. En la Jornada, destaca Sanchis, participen dos grans especialistes en el tema, tant des del punt de vista econòmic (Marta de Cuesta) com jurídic (Fernando Zunzunegui). La jornada es completa amb una taula redona on es debatrà sobre la realitat de la RSC en la banca a través de les aportacions de la Unió Nacional de Cooperatives de Consumidors i Usuaris (UNCCUE), de la Fundació dedicada a defensar la salut dels clients bancaris Finsalud i de dues entitats bancàries valencianes compromeses amb el territori com ara Caixa Ontinyent i Caixa Popular.

La inscripció és gratuïta però necessària. Es lliuraran exemplars dels llibres “La banca que necessitem” i "Caixa Popular: un model de banca cooperativa social i diferent" als 60 primers inscrits.

El IUDESCOOP té com àmbit d’estudi i de treball a l’economia social, realitat social i econòmica integrada per cooperatives, societats laborals, mutualitats, associacions, fundacions, ONGs i altres entitats. Entre altres treballs dirigeix i impulsa el Centre d’Informació i Documentació Europea d’Economia Pública, Social i Cooperativa (CIDEC) i la seua revista 'Notícies del CIDEC'.

+ Info: http://www.uv.es/cidec/documents/jornades/triptico_RSEF.pdf

Data d'actualització: 25 de de novembre de 2015 12:02.

Llista de notícies